Onze visie:

Bij Kompas MRC geloven wij dat iedereen de kans moet krijgen het beste uit zichzelf te halen, zowel zakelijk als persoonlijk. Je leeft immers elke dag, dus maak er wat moois van! We richten ons op individuen, maar ook op bedrijven en organisaties die zich herkennen in bovenstaande visie en zich bezighouden met persoonlijke leiderschap, ontwikkeling en het stimuleren van ondernemerschap en ondernemend gedrag.  

Elke organisatie weet het: je mensen vormen je belangrijkste ‘kapitaal’. Goede mensen aantrekken is één ding, ze behouden en optimaal laten functioneren is iets anders. Onze workshops vergroten de betrokkenheid, zelfstandigheid en productiviteit van uw medewerkers. 

Elke gemeente vaart wel bij een goed ondernemersklimaat. Kompas MRC helpt gemeentes met het bevorderen van goed ondernemerschap in hun regio, bijvoorbeeld door het opzetten van een leerlijn, het aanbieden van leerzame workshops of het geven van een inspirerende en interactieve lezing. 

Bedrijven willen graag hun klanten aan zich binden. Uiteraard door uitstekende producten of services, maar steeds vaker is ‘iets extra’s’ nodig om de concurrentie voor te blijven. Lees meer over hoe wij daar bij kunnen helpen, zodat u uw doelgroep (nog) meer kunt bieden!