Ik geloof dat de wereld een stukje leuker wordt als meer mensen doen waar hun hart ligt. Als meer mensen onbevangen leven zonder angst en zonder zich af te vragen ‘of ze het wel goed doen’ en ‘of ze het wel kunnen’. 

Met Kompas MRC helpen we mensen om op een heldere en toegankelijke manier aan zichzelf, hun carrière of hun bedrijf te werken.

Naast alle trainingen, workshops en coaching heb ik de afgelopen jaren verschillende boeken geschreven over ondernemen, persoonlijk leiderschap en persoonlijke ontwikkeling. Ik ben er trots op dat dat bestsellers zijn geworden: het is ontzettend fijn om op deze manieren duizenden mensen te kunnen bereiken.

Op deze pagina zie je de covers van mijn belangrijkste boeken. Door te klikken op de cover, ga je naar een aparte pagina waar meer informatie staat over het boek en waar je het ook kunt bestellen.

Alle boeken hebben dezelfde prijs: € 25,- incl. verzendkosten. 

Ben je enthousiast geworden over een boek en wil je het bestellen? Leuk! Op de pagina van het boek staat een bestellink. Wil je meerdere boeken bestellen, neem dan contact met mij op  om dit aan te geven en te informeren naar mogelijke korting.