Oscar Bulthuis foto website

Onze bedrijfsnaam is niet voor niet gekozen.

Een Kompas helpt je bij je oriëntatie en het kiezen van de juiste richting. 

Daarbij helpt het als je werkt aan de juiste Mindset, gericht op het Resultaat dat je wil bereiken en daarvoor moet je toegewijd zijn, Committed. 

Daarom: Kompas MRC

Even voorstellen…

Dank voor je interesse in ons. Mijn naam is Oscar Bulthuis en ik ben de drijvende kracht achter De Starters Academie. Ik ben ook directeur van Kompas MRC, een trainingsbureau voor ondernemers en professionals. Verder ben ik als docent Ondernemerschap verbonden aan de Hogeschool Windesheim waar ik veel plezier haal uit het lesgeven aan studenten. 

Ik ben in 2011 gestart met Kompas MRC omdat ik het leuk vind om mensen in hun werk en privé verder te helpen. Ik heb mij in de loop van de jaren ontwikkeld van sparringpartner tot auteur en trainer. Ik denk dat de wereld een stukje leuker wordt als meer mensen doen waar hun hart ligt. 

De manier waarop we dit met Kompas MRC doen, is mensen helpen om op een heldere en toegankelijke manier aan zichzelf, hun carrière of hun bedrijf te werken. 

De afgelopen jaren heb ik verschillende boeken over ondernemen en persoonlijk leiderschap geschreven en ik ben er trots op dat dat bestsellers zijn geworden. Het is ontzettend fijn om op deze manieren duizenden mensen te kunnen bereiken.

Hoewel ik zelfstandig werk, werk ik niet alleen. Ik werk nauw samen met mijn uitgever Maarten Beernink en zijn team, van uitgeverij Het Boekenschap. Daarnaast heb ik samen met Yvette Dorrepaal een filmserie over ondernemen gemaakt. Ook werk ik in wisselende samenstellingen samen met andere trainers. 

Mijn boeken en online programma’s zijn niet alleen inhoudelijk laagdrempelig (ik houd niet van hoogdravende taal en ingewikkeld gedoe), ze zijn ook financieel laagdrempelig. En ook dat past binnen de visie van Kompas MRC.

Voor mensen met iets meer budget en grote organisaties die zich bezig houden met ondernemerschap,  bieden wij verschillende trainingen aan, coaching en ontwikkelen we leerlijnen. Tot slot ben ik ook te boeken als spreker.   

Wat ik in alles wat ik doe belangrijk vind, is dit: ik geef persoonlijke aandacht en stel jou centraal. Iedereen die zijn tijd en/of zuurverdiende geld aan ons besteedt, mag daar op zijn minst onze volle aandacht en inzet voor terugverwachten!

Privé: ik ben heel gelukkig getrouwd, heb twee (inmiddels wat oudere) kinderen en ben dol op reizen, zeilen en buiten zijn! 

Het leven kan een feestje zijn en ik help je daar graag bij! 

Oscar