Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! – Alles wat je moet weten om succesvol te starten.

BESTSELLER, 4E DRUK!

Gefeliciteerd met je eigen bedrijf! Hoe bijzonder is het dat mensen dit tegen je zeggen?
Echt voor jezelf werken, hoe heerlijk is dat? De wekker gaat, je opent je ogen en je realiseert je: ik sta op, maar niet meer voor mijn baas! Ik vaar mijn eigen koers, ik bepaal hoe mijn dag eruit gaat zien. Heerlijk, wat een vrijheid! 

Wellicht ben je al zover of misschien twijfel je nog. Ongeveer een miljoen mensen dromen over het voor zichzelf beginnen en jaarlijks zetten ruim 100.000 mensen daadwerkelijk deze stap. Maar let op: denk er niet te makkelijk over. Er komt namelijk ook ontzettend veel op je af. Want hoe ga jij je geld verdienen met dat wat je het liefste doet en waar je goed in bent? Hoe pak je jouw avontuur aan? Gelukkig is er nu dit boek! In heldere taal lees je de do’s en don’ts bij het voor jezelf starten. 

Even kort iets over mijzelf: ik werk al ruim 12 jaar met veel plezier als zelfstandig ondernemer. Ik heb mijn eigen trainingsbureau Kompas MRC en in 2014 richtte ik De Starters Academie op omdat ik vond dat er voor starters veel ontbrak omtrent ‘het vak’ ondernemen. Natuurlijk helpt het wanneer je het ondernemen ‘in je bloed’ hebt zitten, maar mocht dat wat minder het geval zijn: ik zie ondernemen echt als een vak, dat je gelukkig ook kunt leren. 

Er is sinds de oprichting van mijn bedrijf natuurlijk veel veranderd, maar er is ook veel hetzelfde gebleven. In het boek ‘Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!’ deel ik 10 jaar aan lessen die ik leerde van én gaf aan startende ondernemers en mensen die overwegen om deze stap te zetten. 

Het begint bij de belangrijkste succesfactor: de ondernemer zelf. Hoe kun je jezelf ‘inschatten’ en verbeteren, daar waar nodig? Hoe ga je vanuit je drijfveren naar een idee, een product of dienst? En uiteraard: hoe ga je daar je geld mee verdienen? Hoe bouw je een business op? Ik leg in het boek verschillende theorieën en methodes uit. Dat is nodig, maar eigenlijk niet waar het om gaat. Waar het wel om gaat, is dat ik je uitleg hoe je de theorie in de praktijk brengt, vertaalt naar jezelf en je idee. Alles in het boek is erop gericht dat jij aan de slag kunt, zodat je een goede basis legt voor je bedrijf. 

Helaas is het zo dat ruim tweederde van de mensen die zijn of haar ondernemersavontuur start, er binnen drie jaar weer mee stopt. En dat is niet altijd omdat ze geen goed idee of product hebben, maar omdat ze geen goede basis hebben gelegd of niet goed doorgronden wat er bij het starten van een bedrijf komt kijken. Met dit boek in de hand gaat jou dat niet overkomen! 

Enkele reviews: 

  • “Neem het boek van Oscar in de hand en hij brengt je bedrijf naar een hoger niveau.” – Evi van Gestel
  • “Als startende ondernemer komt er veel op je af en als je het goed wilt aanpakken, raad ik je de lessen van Oscar aan.” – Marieke Hidding
  • “Oscar heeft ons leren focussen, zodat een mogelijke zwakte is veranderd in een sterkte.” – Mathilde ten Bergen
  • “Ik vind de films erbij heel interessant.” – Kim Schreuders
  • “De materie van De Starters Academie is professioneel en pakkend geschreven. Wij vonden het waardevol om het in onze lessen over Ondernemerschap te gebruiken.” – Ramiro Martina, docent economische vakken ROC Midden Nederland
  • “Ik ben blij dat ik dit traject van Oscar heb doorlopen. Het is goed dat ik er de tijd voor heb genomen.” – Wendy Schoegje
  • “Oscar Bulthuis is een goede zakelijke coach. Dankzij hem loopt mijn bedrijf weer als een trein.” – Mirjam Broekhoff

 

‘Gefeliciteerd met je eigen bedrijf!’ is bedoeld voor iedereen die voor zichzelf gaat starten of dit overweegt. En natuurlijk is het het ideale cadeau voor als je iemand in je omgeving hebt die dit betreft. Veel leesplezier en succes!

Tot slot: het boek bevat 176 pagina’s, is zeer vlot leesbaar en is erop gericht zelfstandigheid en professionaliteit te vergroten.

Het boek kost € 25,- incl. verzenden en je kunt het rechtstreeks bij mij bestellen. Deze link leidt je naar de bestelpagina van De Starters Academie, dat is mijn andere bedrijf waar alle bestellingen worden afgehandeld. Wil je meerdere exemplaren bestellen, neem dan contact met mij op. 

Veel leesplezier! 

Oscar